Válassz az alábbi szolgáltatásaink közül:

Általános takarítás

Magánszemélyek részére családi ház vagy lakástakarítás

Az ingatlan méretétől függően pár órát vesz igénybe. 

A szobákban és egyéb helyiségekben rendet rakunk, a hozzáférhető felületeteket megtisztítjuk, portalanítjuk. A bútorok külső felületét, a tükröket, a csempézett felületeket letöröljük. Az elektromos berendezéseket, kapcsolókat portalanítjuk. A padlót porszívózzuk és felmossuk. 

A konyhában megtisztítjuk a munkafelületet, szekrényeket kívülről letakarítjuk, a sütő, a hűtő, a mosogatógép, a mikrohullámú sütő előlapját megtisztítjuk. A konyhai berendezéseket portalanítjuk és letöröljük. A mosogatót és csapokat megtisztítjuk, a szemetest kiürítjük.

A fürdőszobában megtisztítjuk a kádat, a zuhanyzót, a mosdót és a csapokat. A mellékhelyiségekben derékmagasságig lemossuk a csempét a WC körül.

Ha szeretnéd, hogy kitakarítsuk a hűtőt, a sütő/mikrohullámú sütő belsejét, rendeld meg őket extra szolgáltatásként.

Átalános takarítási szolgáltatásunkat akkor ajánljuk, ha az ingatlan nincs különösebben beporosodva, elkoszosodva, nem túl erős a szennyeződés mértéke.

Nagytakarítás

Magánszemélyek részére családi ház, lakás vagy nyaraló takarítás

A nagytakarítás során a szobákban, hálószobákban és egyéb helyiségekben minden hozzáférhető felületet megtisztítunk, portalanítunk. A bútorokat, tárgyat elmozdítjuk a helyéről, a bútorok felületét ápoljuk, a tükröket, csempézett felületeket, lambériákat letöröljük. A teljes ingatlan pókháló mentesítésen esik át. Az elektromos berendezéseket, képeket, kapcsolókat megtisztítjuk. A foteleket, ülőgarnítúrákat porszívozzuk, padlót felmossuk.  A nagytakarítás fontos eleme a nyílászárók és többi üvegfelület megtisztítása.

A konyhában megtisztítjuk a munkafelületeket, a szekrényeket letakarítjuk. A konyhai berendezéseket zsír- és portalanítjuk. A mosogatót és szanitereket megtisztítjuk, a szemetest kiürítjük. 

A fürdőszobában és mellékhelységben megtisztítjuk a csempéket, a kádat, a zuhanyzót, a mosdót és a csapokat. 

Ha szeretnéd, hogy kitakarítsuk a hűtő, sütő belsejét, esetleg rendet tegyünk a szekrényben, fiókban, vagy csak mossuk ki a szennyest, a függönyöket, rendeld meg őket extra szolgáltatásként. 

Nagytakarítási szolgáltatásunkat rendszeres takarítás mellett évente két, három alkalommal javasoljuk.

Építkezés vagy felújítás utáni nagytakarítás

Magánszemélyek és cégek részére 

Az építkezésből származó törmeléket és a port, a festék cseppeket, ragasztó csíkokat eltüntetjük. Speciális eszközeink, modern takarítógépeink segítségével megkönnyítjük neked a be- vagy visszaköltözést.

Vállaljuk családi házak és társasházak átadás előtti nagytakarítását is.

Udvar, terasz és külső épületrészek takarítása

Magánszemélyek és cégek részére

Szükséged van valakire, aki összesepri a leveleket, lepókhálózza az erkélyt, esetleg kitakarítja az ereszcsatornát vagy lemossa a járólapot a teraszon? Nálunk jó helyen jársz.

Vállaljuk épületek külső részeinek mosását, magasban lévő ablakok, nehezen elérhető felületek takarítását alpintechnikával vagy emelőkosaras géppel.

Rendezvény takarítás

Magánszemélyek és cégek részére 

A nagyi születésnapi összejövetelét, esetleg keresztelőt vagy lakodalmat szervezel, vagy karácsonyi buli lesz az irodában? 

Segítünk neked a helyszín előkészítésében, a lebonyolítás alatti takarításban és a rendezvény utáni helyreállításban. A rendezvény előtt a helyszín állapotától függően, általános vagy nagytakarítást végzünk, amelyet extra szolgáltatásokkal is kibővíthetsz (pl. ablaktisztítás, mosogatás, terítés, asztalok és székek elhelyezése).

Ha szeretnéd, a rendezvény ideje alatt is számíthatsz a segítségünkre: mellékhelyiségek tisztán tartása, mosogatás, nem várt kosz eltávolítása, a szolgáltatást teljesen az igényeidre szabjuk.

A rendezvényt követően visszaállítjuk a rendet. A szennyeződés mértékétől függően kiválaszthatod a takarítás mértékét vagy válassz extra szolgáltatást (pl. szőnyegtisztítás).

Extra szolgáltatások

Magánszemélyek és cégek részére

Azért, hogy a takarítás a Te igényeidhez igazodjon, extra szolgáltatásokat hoztunk létre, amivel személyre szabható a takarítás. Például egy alap takarítás mellé tudsz vasalást vagy ablaktisztítást is rendelni, de akár külön is megrendelheted őket.

Extra szolgáltatásaink:

– mosás, kiteregetés, vasalás
– függönyok, textilek mosása
– szőnyeg és kárpittisztítás
– hűtőszekrény és sütő külső-belső tisztítása, nagytakarítása
– konyhaszekrény belső takarítása
– kültéri bútorok portalanítása, lemosása
– ruhásszekrényben való rendrakás, ruhák összehajtogatása
– ablakok, üvegfalak tiszítása, ablakkeretek és szúnyoghálók tisztítása 

Irodák, lépcsőházak, társasházak, apartmanok, és üzletek takarítása

Választhatod irodád napi szintű tisztán tartását, de ha csak heti egy alkalommal szeretnél takarítást kérni, akkor arra is van lehetőség.  Nappali vagy munkaidő utáni takarítást is tudsz rendelni, de ha nagy ügyfél forgalmú vagy magas dolgozó állományú irodáról van szó, akkor nappali ügyeletes takarító személyzetet is tudunk biztosítani.

Ha csak ablaktisztításra van szükséged vagy a belső üvegfalakat kellene megtisztítani, akkor válaszd a takarítás megrendelésnél az ablaktisztítás opciót! 

Vállaljuk társasházak, üzletek, raktárhelyiségek általános és nagytakarítását is.

S.O.S Takarítás

Jól alakult a házibuli vagy váratlan vendégek jelentkeztek be vacsorára? 

Vedd igénybe S.O.S takarítási szolgáltatásunkat a hét bármely napján. 

Ehhez nem kell mást tenned, mint emailt küldeni, amiben lehetőség szerint csatolj pár képet a takarítandó helyszínről. A beérkező üzenet feldolgozása után azonnal felvesszük veled a kapcsolatot, és a lehető leghamarabb nekilátunk a takarításnak! 

Igyekszünk hónapról-hónapra akciókkal készülni, rendszeres megrendelőinknek kedvezményekkel, illetve ajándék extrákkal kedveskedünk.

Akcióinkról és kedvezményeinkről tájékozódj a facebook oldalunkon.